Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓ JELÖLÉSE

Jelölési időszak: 2019. szeptember 16 - 2019. november 16.
A jelölési időszak alatt bármely Magyarországon dolgozó egészségügyi szakdolgozót lehet jelölni a díjra.

Ha valakinek volt már beteg rokona és kórházi ápolásra szorult, tudja mennyire fontos a jó szó, a tisztaság, a gondoskodás a lábadozás során. Az Orvosi Díj kiterjesztésének célja, hogy több figyelem jusson a munkájukat önzetlenül, alázattal és nagyfokú empátiával végző egészségügyi dolgozókra is. A Díj lehetőséget nyújt arra, hogy a páciensek ily módon a nyilvánosság előtt is kifejezhessék köszönetüket az ápolóknak, nővéreknek és asszisztenseknek segítő munkájukért.

Egészségügyi szakdolgozók jelölése

Az egészségügyi szakdolgozók, személy vagy egy osztály jelölését a linken található jelölőlap és hozzájáruló nyilatkozat* segítségével teheti meg.

Fontos!
•  Kérjük, a kinyomtatott dokumentumokat (jelölőlap és hozzájáruló nyilatkozat) nyomtatott betűkkel töltse ki!
•  Kérjük, hogy a hozzájáruló nyilatkozatot az Ön által jelölt egészségügyi szakdolgozóval legyen szíves aláírattatni, majd a kitöltött jelölőlappal együtt szíveskedjen elpostázni részünkre. Köszönjük!

* Az Ön által jelölt egészségügyi szakdolgozó hozzájárulását szeretnénk kérni azért, hogy az Alapítvány az Ön által csatolt személyes történetet kommunikálja, olyan kommunikációs és média platformokon, mint az országos napi és hetilapok online és nyomtatott sajtófelületén, időszaki lapok egyes lapszámaiban, közösségi média felületeken (Facebook), televíziós és rádiós műsorokban, a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj ismeretségének növelése céljából.

Postacím:
Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány
6724 Szeged
Cserzy Mihály u. 32.

A borítékra kérjük írja rá:
"Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj 2020, Egészségügyi szakdolgozó"


EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓI KÜLÖNDÍJ

A zsűri döntése alapján az egészségügyi szakdolgozók részére egy különdíj kerül kiosztásra.

Goodwill Pharma Különdíj

A Goodwill Pharma különdíját a zsűri olyan egészségügyi szakdolgozónak (egyén vagy egy osztály) ítéli oda, akit a mindennapi munkájában a kitartás és elhivatottság, magas szintű szakmai tudás, minőségi betegellátás, tenni akarás jellemez.

Kiemelten fontos, hogy az orvos szakmai társaként jó kommunikációs képességgel és empátiával rendelkezzen, hiszen Ő az, aki segíti az orvos- beteg-hozzátartozó közötti kommunikációt.

Különdíjak egészségügyi szakdolgozók részére